4 Trenduri pentru primavara aceasta

Ce ocazie poate fi mai buna pentru a-ti reinnoi garderoba decat apropierea primaverii, moment pe care fiecare dintre noi il privim ca pe un adevarat restart?

O noua atitudine,reinnoirea abonamentului la sala, o vizita la hairsylist pentru cu un nou look si alegerea unor itemuri care sa dea un aer proaspat garderobei…Iti suna cunoscut? Iar pentru a pune in evidenta schimbarile, e suficient sa alegi o bijuterie cu un design cool,care sa-ti defineasca personalitatea.

 

Specialistii in fashion au definit deja directiile- cheie ale sezonului: mixuri creative, supradimensionare, mesaje originale si, desigur, multa stralucire. Misiunea devine ceva mai simpla, nu-i asa?

MIX&MATCH

AMAZING Jewelry – Bratari Colectia Carousel din argint 925 rodiat placat aur galben sau roz de 18 K cu pietre semipretioase, preturi incepand de la 135 lei.

 

 

TIME TO SHINE

AMAZING Jewelry – Cercei Country cu zirconiu, din argint 925 rodiat, placat cu aur galben 18 K, pret 445 lei & Ceas auriu din otel inoxidabil, curea metalica ajustabila, rezistent la apa, garantie 24 luni, pret 315 lei.

 

 

BIGGER IS BETTER

AMAZING Jewelry – Cercei Country din argint 925 rodiat, lungime 9,5 cm, pret 215 lei.

 

 

THINKING OUT LOUD

AMAZING Jewelry – Inel Serenity din argint 925 rodiat placat cu aur galben 18 K, pret 215 lei & Bratara True Essentials din argint 925 rodiat, pret 215 lei.

 

Follow @instagram