Back to school: tinute cu stil pentru adolescenti

Moda, shopping, outfits, Insta… Aveti acasa o adolescenta fascinata de moda sau un adolescent preocupat de stil? Pentru ca sa nu strambe din nas cand mergeti impreuna la shopping, am vizitat magazinele din Bucuresti Mall si am gasit cateva tinute cool (haideti sa le spunem „look-uri”, ca sa preluam din vocabularul liceenilor), pentru care si parintii, si adolescentii vor lua nota zece la stil!

Pentru zilele din timpul saptamanii cand merge la scoala, lui propuneti-i un look simplu, 100% casual urban si foarte colorat: o pereche de jeansi (slim sau drepti) sau pantaloni cu imprimeu camuflaj, o pereche de bascheti cu talpa groasa (cu sireturi sau cu barete velcro), plus un tricou bine ales. Adica: maneci scurte sau trei-sferturi, alb sau colorat, dar neaparat cu un logo sau un desen; acestea inlocuiesc „semnatura” preferintelor lor in muzica, filme, personaje.

Recomandarile noastre:
Tricou negru cu grafisme LC WAikiki: 29,95 lei
Pantaloni cu print camuflaj LC WAikiki: 119,95 lei
Bascheti Vans Old Skool, in magazinul Office Shoes: 349,00 lei
Hanorac galben H&M: 129,00 lei

Fetelor le puteti alege tot un jeans, eventual cu talie inalta si croit dintr-un denim elastic, asortat unui top oarecare. Poate fi un tricou clasic (caruia ii poate rasuci manecile), o bluza colorata sau imprimata – poate cu volane la maneci, poate cu o lungime cropped, sau un pulover colorat cu aplicatii pe piept. In picioare: tenisi colorati sau, daca este fashionista in devenire, o pereche de botine sau ghete cu talpa track (groasa si zimtata).
O data venit weekend-ul, tinutele adolescentilor pot capata o nota mai sport sau mai in tendinte, dar la fel de cool si stilata.

Fetele pot continua sa poarte jeansi slim destroyed (cu rupturi), la care vor asorta un top amplu, lejer, comod. Spre exemplu, pot purta un maieu ajustat pe corp la care suprapun un pulover larg, cu un umar dezvelit. Alte variante sunt fie o salopeta de blugi, fie o rochie-tricou din bumbac sau o rochie prinsa in talie, peste care poarta o geaca din denim, un hanorac cu gluga sau o camasa larga, in carouri colorate, lasata desfacuta.

Recomandarile noastre:
Rochie in carouri LC Waikiki: 69,95 lei
Jacheta din denim LC Waikiki: 129,95 lei
Hanorac H&M: 99,00 lei
Salopeta din denim pentru fete LC Waikiki: 129,95 lei
Ghete cu talpa track Zara: 149,90 lei
Rucsac roz H&M: 129,90 lei

Pentru baieti, jeansii raman piesa centrala. In partea de sus, au la alegere: un hanorac colorat cu fermoar, o combinatie simpatica de tricou cu maneci lungi + camasa cu maneci scurte deasupra sau, pentru cei mai cool, un tricou si o vesta matlasata.

Recomandarile noastre:
Camasa cu maneci scurte H&M: 89,90 lei
Vesta matlasata Mango: 199,90 lei

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram