DESIGNER BRANDS @ IL PASSO

Sezonul primavara-vara 2018 aduce o varietate mare de creatii vestimentare fresh, cu o paleta interesanta de culori puternice, ce scot din anonimat orice tinuta simpla.

Orice outfit trebuie evidentiat printr-o piesa speciala, fie ia o pereche de pantofi, fie o geanta, asadar si anul acesta, la IL PASSO din Bucuresti Mall, gasiti o selectie speciala de designeri renumiti. Alaturi de IL PASSO poti crea tinute inspirate din prezentarile de runway actuale.

Ce designeri gasim la IL PASSO din Bucuresti Mall?

Versace Jeans a fost creat pentru iubitorii marii casei de moda Versace, care isi doreau piese casual, in stilul brand-ului dar la preturi accesibile. La IL PASSO gasesti genti si pantofi de la acest brand, de cea mai buna calitate.

In acest sezon, fata de colectia precedenta unde se mentinea linia urban-sport, regasim elemente definitorii ale stilului Versace Jeans SS’18 cu emblematicile accesorii aurii, foarte stylish si usor de introdus atat intr-un styling de zi cat si de seara.

 

Dupa cum ne-a obisnuit, brandul Love Moschino, are o doza mare de creativitate. In colectia primavara- vara 2018 mixeaza printurile timeless cu culori puternice.

 

Karl Lagerfeld este un artist foarte talentat, un designer de renume si un director de creatie cu o viziune avangardista. Colectia lui este adresata clientilor ce adopta un stil cosmopolit influentat de tendintele erei digitale.

Din acesta colectie, la IL PASSO Bucuresti Mall, gasiti pantofii sport, model slip-on, confectionati din piele naturala si talpa din cauciuc. Partea frontala este decorata cu aplicatii iridescente sau din piele, care formeaza animatia cu figura iconica a lui Karl.

 

Sunteti gata pentru vara? Pentru zilele insorite alegeti pantofii cu platforma, ideali pentru birou pentru ca au partea din fata acoperita , cat si pentru iesirile din weekend pentru ca au o talpa foarte inalta.

 

Avem inca o veste buna pentru voi. La IL PASSO din Bucuresti Mall gasiti si incaltaminte semnata Philippe Model. Piesele se remarca prin combinatia de pattern-uri soft si imprimeurile florale, ce devin un statement in noua colectie.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram